Compartir

El proper estrena de la saga ' Star Wars ' està suscitant moltíssimes expectatives i els seus fans estan ansiosos per veure-la quan arribi el dia. Però, abans de l'esperada data, Google ha volgut sorprendre els internautes fent l'ullet a la pel·lícula si s'escriu al cercador la primera de les seves frases i una de les més famoses: "Fa molt temps en una galàxia molt molt llunyana" .

Els cercadors Safari i Google han retut homenatge de manera que apareix la pàgina amb el fons negre i les lletres grogues, simulant ser els crèdits de la pel·lícula. A més, es pot punxar en l'enllaç que es vulgui amb total normalitat, tot i que va movent-se de baix a dalt, com en l'arrencada de ' Star Wars '.

No és la primera vegada que Google amaga aquest tipus de sorpreses, encara que d'aquesta s'ha adonat ràpidament un fan i ho ha difós per Reddit. També podem trobar-nos peculiaritats en escriure 'do a Barrell roll' o 'atari breakouts' , a més de poder jugar amb el dinosaure si no tenim connexió a Internet.

El cercador ha anunciat que tenen més sorpreses preparades fins a la nit de l'estrena, a més dels canvis en les seves aplicacions que es poden realitzar fins a febrer de 2016 amb motiu del llançament de la nova entrega de la saga.