Compartir

Sofia i Ricky s'han convertit durant aquesta setmana en un dels grans atractius de la casa. Mentre que els enfrontaments han disminuït a mesura que han abandonat la casa els concursants més polèmics, els joves han animat la convivència protagonitzant imatges molt 'hot' sota els llençols.

D'això es va parlar en l'últim 'Límit 48 hores', on van contactar amb la 'churrasca' de Ricky . Sí, no són ni nuvis a l'ús i així la defineix el canari quan escriu missatges en els seus braços. A la jove, segons les seves paraules en el programa de Telecinco, no li ha fet especial gràcia el seu comportament, però assegura que no ho considera una infidelitat: "No és la meva parella, va entrar solter".

Després de conèixer la reacció de la seva noia especial, els col·laboradors van comentar una de les fantasies sexuals de Ricky . Segons va comentar a la casa, el que més li agrada al llit és que "una dona em escupi" . És clar, després d'aquesta declaració, 'GH16' volia saber si Sofia va complir el seu desig en l'apassionat edredoning.

La veritat és que els micròfons de l'habitació van captar el so típic d'una escopinada i, tenint en compte de qui era la fantasia, no resultaria estrany que la navarresa hagués acceptat el repte.