Compartir

S'acosta el Nadal i cada vegada són menys els establiments que no intenten captar la teva atenció amb tot tipus d'ornaments i decorats. Malgrat que encara no ha arribat desembre, encara que sigui imminent, són molts els homes que volen presumir d'estil nadalenc a les xarxes socials.

Els clàssics jerseis amb rens i flocs de neu ja van passar de moda i els hipsters han trobat en la seva barba la localització perfecta per no passar desapercebuts. Si novembre va ser el mes de l'bigoti, al desembre arribarà 'Descembeard', és a dir, el mes de les barbes , i no precisament de les comunes.

Així, sota l'etiqueta de #glitterbeard, nombrosos usuaris d'Instagram comparteixen imatges amb la barba plena de purpurina .No importa el color ni la quantitat, simplement ha de cridar l'atenció i donar un toc nadalenc al dia a dia .

Com s'observa en les múltiples imatges que podem trobar a les xarxes socials, hi ha una infinitat de versions per presumir d'un adorn nou . Hi ha qui decideix conjuntar la seva barba amb la gorra o fins i tot omplir també les celles de purpurina. Per descomptat, com més voluminosa sigui, més joc et donarà a les celebracions de Nadal.