martes, 11 agosto 2020 15:27

El telenotícies de TVE demana "un govern amb experiència com el de Rajoy" a Twitter

No és la primera vegada que sobre la informació de TVE sobrevola la sospita partidista , però no per això alguns comentaris poden passar desapercebuts amb més facilitat. Prova d'això és un dels tuits que publicava el perfil oficial del 'Telediario de TVE' a Twitter durant aquest diumenge, on recollia diferents imatges d'un acte del Partit Popular.

"El PP demana unitat davant del terrorisme gihadista, amenaça que exigeix ??un govern amb experiència com el de Rajoy", , publicava el perfil del 'Telediario de TVE'. Aquest comentari, que pot interpretar-se com un missatge que demana el vot per a la candidatura de l'actual president del Govern, va ser suficient per incendiar les xarxes socials.

Centenars d'usuaris no van poder evitar la temptació de carregar contra l'ens públic , a qui van acusar de "fer campanya al PP de manera tan clara".

Encara que es desconeix si ha estat intencionat o no, el cert és que unes simples cometes haguessin evitat l'enrenou . Mentre que així es pot entendre com una opinió del 'Telediario de TVE', d'haver emprat les cometes reflectiria únicament unes declaracions d'algun polític del Partit Popular present a l'acte.

Podríeu tenir menys desvergonyiment i no fer servir el twitter d'una TV pública per fer campanya al PP d'una forma tan clara, no? telediario_tve

& mdash; ProfeR. # 7N (@ _ju1_) 22 novembre 2015

Jo també vull publicitat des del Twitter oficial, em podeu passar per DM un compte i us faig l'ingrés? telediario_tve

& mdash; Armuño (Armunho) 22 novembre 2015

telediario_tve lamentable i parcial servei públic # servilisme

& mdash; Anakin (ardlugo) 22 novembre 2015

Artículos similares