domingo, 27 septiembre 2020 6:55

Es casa amb una pizza perquè "no traeix i l'amor serà etern"

Hi ha persones que es casen amb els seus animals, ja siguin gossos, gats … Gent hi ha per a tot, però aquest jove rus de 22 anys ha arribat massa lluny. Resulta que, cansat de no trobar a una noia que li volgués suficient, va decidir que no volia estar més temps solter, així que va contreure matrimoni amb una pizza , segons publica el diari 'The Mirror'.

Per molt estrany que resulti llegir-lo, el noi de Tomsk va assegurar que d'aquesta manera "l'amor mai em fallarà" . La pizza és el seu menjar favorit i es defensa dient que "les relacions humanes són molt complicades" i que ella "no rebutja ni traeix" .

Tot i que les autoritats es van negar a concedir-li l'autorització legal per casar-se amb aquest plat de menjar, ell va celebrar la casament amb magnificència. Li va posar un vel blanc a la 'núvia' , van brindar amb cava i la pizzeria Makelove els va donar un certificat de matrimoni.

" L'amor per les persones és impredictible, l'amor pel menjar és etern ", ha afirmat el jove, molt segur de la seva decisió. El que no se sap és si la seva dona, la pizza , segueix existint o ja se l'ha menjat.