Compartir

Vera , concursant de ' Gran Germà 16 ', no ha deixat de donar què parlar en les últimes setmanes des que es va anar a la versió mexicana del programa. Allà, al ' Big Brother ' s'ha deslligat completament, mostrant a les càmeres una persona totalment diferent de la que coneixíem a la casa de Guadalix .

Al principi d'entrar al concurs, Vera era una persona que passava desapercebuda, però en Mèxic va desencadenar la seva passió en només una setmana amb Rosanna , arribant a culminar en un edredoning més memorable que el de la guanyadora de 'GH 15', Paula, que també hi és concursant.

Unes imatges que circulen per les xarxes socials mostren com el concursant va ensenyar a les càmeres seu penis mentre un company mexicà ho donava cops al darrere en forma de 'càstig '. Vera no ha deixat res a la imaginació de l'audiència i no sembla importar-li, ja que no ha d'estar gens acomplexat per la seva grandària, tot el contrari.

Altres persones seguidores del concurs en Mèxic asseguren que Vera va estar durant uns minuts donant a la paret amb el seu membre viril, portat per la passió amb Rosanna . Aquest tipus d'imatges a Espanya no es podrien captar, ja que les regles del programa guarden la intimitat dels protagonistes i eviten els nus.