viernes, 18 septiembre 2020 20:15

Eyeball tattoos, la perillosa moda de tatuar els globus oculars

Hi ha moltes excentricitats en el món dels tatuatges , encara que no esperàvem que arribessin tan lluny com alguns que ja s'han apuntat a la nova i fastigosa moda dels ' Eyeball tattoos ', o el que és el mateix, tatuar els globus oculars .

Aquesta nova pràctica és bastant perillosa perquè podria deixar-te cec o patir alguna infecció severa, a més del increïble dolor que ha de provocar que et punxen en aquesta zona de la cara. La moda ha arribat als Estats Units i el pitjor de tot és que els centres especialitzats no ho fan, de manera que les persones tendeixen a buscar a persones que no són professionals, la qual cosa incrementa l'alerta.

Segons publica el diari ' Daily Mail ', aquests tatuatges van començar a realitzar-se al segle XIX i actualment un home anomenat Lluna Cobra és l'artista d'aquesta raresa per excel·lència des de fa 10 anys. Apunta que és una tècnica molt delicada, per la qual cosa no recomana fer-ho en centres no autoritzats.

Les autoritats dels EUA estan plantejant prohibir els tatuatges en els globus oculars pels riscos que comporten de pèrdua de visió i altres malalties extremadament perilloses per a la salut del ull i de la persona.