Compartir

Steisy pot presumir d'haver estat una de les tronistes que més temps ha estat triant i rebutjant pretendents a 'Dones i Homes i Viceversa'. A finals d'octubre de 2014 , tant la pròpia Steisy com Samira, la seva arxienemiga, eren elegides pel programa de Telecinco per trobar l'amor després que el noi que les dues pretenien, Àngel, abandonés el tron.

Més d'un any com tronista que ha donat per molt, especialment moments bons (cites i relacions una mica especials amb Julen, Christian o Traian) i moments no tan positius (les picabaralles amb Leo i el seu ingrés en l'hospital, que ha provocat el retard de la seva esperada final).

Una final que s'ha posposat fins a en tres ocasions però que sembla que ja té data definitiva . Segons informa el portal 'Cor Vip', Steisy haurà triat el seu 'príncep blau' al començament de desembre (probablement la primera setmana), ja que el programa s'estaria gravant durant aquests dies.

Leo, Dossel i Traian són els noms que ha triat la tronista per la seva gran final. Els pronòstics apunten que el primer és el principal favorit per marxar de la mà amb Steisy. Tampoc està clar qui la substituirà. La extronista Ainhoa ??o fins i tot Elisa de Panicis. I tu, qui creus que es pot fer amb aquest buit vacant?