Quantcast

Charlie Sheen és el famós que té sida, segons 'TMZ'

Fa unes setmanes, el portal digital nord-americana 'Enquirer' anuncia en exclusiva que un conegut actor de Hollywood patia des de fa un temps el virus de la immunodeficiència humana, és a dir, el temut VIH.

Després de molt temps fent travesses, als Estats Units asseguren que Charlie Sheen és el personatge famós que pateix aquesta malaltia. ¿Què els ha portat a aventurar així? Són diversos mitjans de comunicació- entre ells 'TMZ' i la coneguda revista 'People'- els que donen suport a la notícia en un anunci de la NBC que assegura que l'actor estarà present al programa' Today 'per explicar un " revelador anunci personal ".

Tot i això, la NBC ha volgut evitar qualsevol detall encara especulen que es tractaria d'una íntima conversa amb el presentador Matt Lauer.

En aquesta publicació, 'Enquirer', que va estar més d'any i mig dedicat a aquesta investigació, assegurava el mateix actor havia revelat al seu cercle proper de forma irònica que s'havia ficat al llit amb més de 5.000 dones, entre les quals es troben prostitutes, strippers i actrius del món del porno.

" Charlie creia que mai li havia de passar res i per això no usava protecció, tot i saber que estava tenint sexe sota circumstàncies de risc ", assegura una font pròxima al propi Sheen. Aquest dimarts sortirem de dubtes …

Comentarios de Facebook