Quantcast

Publica a Facebook un topless de la seva filla com a càstig

Com molts altres nois i noies de la seva edat, la protagonista de aquesta història solia enviar al seu xicot imatges pujades de to a través de diferents plataformes com snapchat, l'app que elimina els arxius segons després que el destinatari els vegis. A priori, llevat que el jove es les ensenyés als seus amics, ningú hauria de veure el contingut d'aquests enviaments, i molt menys el seu pare.

Després de topar-se amb algunes d'aquestes instantànies, aquest peculiar pare va decidir donar-li una lliçó que no oblidarà en la seva vida: 'Va pujar un dels seus topless a Facebook! Concretament una fotografia en la qual posava amb una bufanda confeccionada per la seva àvia, el que previsiblement hauria augmentat notablement la seva enuig.

Acompanyant la imatge, el pare va assegurar que "pots pensar que la teva filla és prou llista com per no publicar això" i ha denunciat que diferents xarxes socials, com "Instagram o snapchat "," treuen el guarrillas que són les nostres filles ".

La publicació es va fer viral en qüestió de minuts i ja ha donat la volta al món. Sobre ella es poden llegir una infinitat de comentaris i un intens debat entre els que aplaudeixen la decisió del seu pare i que critiquen que vulneri d'aquesta forma la seva intimitat.

Pots veure la imatge punxant aquí.

Comentarios de Facebook