Compartir

Un vídeo publicat pel youtuber Dave Hax al blog Elite Readers ha provocat una autèntica revolució en les xarxes socials. Per què? En les imatges mostra el mètode perfecte per poder duplicar una clau a casa teva . Sí, sí, amb un parell d'estris que segurament tinguis a mà en algun armari.

Què necessites? Un encenedor, una llauna de tomàquet o conserves que hagis utilitzat i un rotllo de zel o cinta adhesiva. Com fer-ho? Com pots veure en les imatges, el primer que has de fer és cremar lleugerament la clau amb l'encenedor . Quan vegis que ha pres un color negre intens, deixa-la refredar per poder treballar més fàcil amb ella (uns 10-15 minuts).

A continuació, agafa el rotllo de zel i talla un tros més llarg que la clau. Amb això aconseguiràs un motlle que et servirà per fer servir la tapa de la llauna de conserves com 'la teva nova clau'.

Enganxa el zel sobre la tapa de la llauna, fent pressió perquè la silueta de la clau quedi ben reflectida . Ara, arriba el pas més complicat: retirar la cinta adhesiva i tallar amb unes tisores la marca negra. Sí, ara tens preparada la clau perquè el teu veí pugui entrar a casa urgentment si estàs fora. T'ha funcionat?