miércoles, 23 septiembre 2020 18:12

La resposta viral d'una cambrera que va ser amenaçada per tontejar amb el nuvi d'una clienta

Una cambrera d'un restaurant d'Ohio (Estats Units) va haver de lidiar la passada setmana amb una clienta una mica incòmoda. Segons publiquen els mitjans locals, Jessica Morris va atendre una de les taules en què estava sopant una parella, que no va quedar gens satisfeta amb el tracte, especialment la dona.

La jove es va adonar d'això a causa de l'absència de pròpia en el compte (cosa poc habitual als EUA) ia un comentari amenaçant que la pròpia dona va escriure en la factura. "Ell és el meu marit. 'Busca't un per a tu! Bona sort" , resaven aquestes sorprenents paraules.

Sorpresa per aquesta actitud mal educada d'aquests clients, Morris va decidir denunciar-ho en Facebook i donar la seva veritable versió dels fets . La cambrera assegura que el seu tracte va ser correcte en tot moment amb tots dos i que l'únic que va fer va ser felicitar de la seva recent casament i que ella havia seguit els mateixos passos el mes anterior.

Després d'acudir a una taula a cantar l'aniversari feliç, Morris va acudir a la taula a cobrar als clients però no els va trobar. Sí, s'havien anat. Abans ells li van demanar el compte, on la dona va escriure aquesta nota amenaçant. "No sé què va ser el que els va molestar (…) Fins i tot els vaig permetre que em cridessin Jess quan així no em diuen ni a casa meva" , confessa.

Quan Morris va arribar a casa, no va dubtar a encendre l'ordinador i escriure una carta oberta a Jenny, la clienta que li va dedicar tan desagradables paraules:

"Bé, estimada Jenny, m'agradaria que sabessis que el cambrer que va estar atenent al meu costat, amb el qual vaig estar parlant durant el temps que haureu ERA EL MEU MARIT. El vaig trobar jo sola i per cert, és molt més maco que el teu . A més, he de dir-te que sento molt que el meu marit em portés de creuer per la nostra lluna de mel i no a un restaurant com vau fer vosaltres.

A més, el meu marit mai em faria sentir tan insegura que sentís la necessitat d'escriure una nota tan terrible a una cambrera i fer-la sentir de la manera que tu ho has fet.

< em> Així que, Jenny, aquí tens un consell vital de la meva part: la teva inseguretat com a dona em trenca el cor. Hauries d'estar més orgullosa de tu mateixa i de la teva relació amb TU marit per no haver de humiliar a ningú per sentir-te millor. Especialment a una cambrera que viu de les seves propines i les necessita per ajudar al seu marit a pagar les factures. A més, Jenny, espero que t'agradi el bolígraf, perquè és el meu regal de noces . D'una núvia a una altra.

PD: La propera vegada que vingueu, no et preocupis que el servei no lligarà amb marit :). Us atendrà el meu marit , així potser veuràs millor el seu anell del que vas veure el meu. Signat, Jessica ".