Compartir

Les il·lusions òptiques estan de moda. Després del repte de les 500 ovelles i del nen dibuixat entre les ombres blanques i negres (que podrien dir-te si hauries tendència paranoica), les xarxes socials han trobat un altre repte viral que ha posat contra les cordes a un gran nombre de tuiters .

Trobes a una dona camuflada en aquest paisatge de tardor? Sí, encara que creguis que no, la model Nadine Tschiponnique se situa amagada en la fotografia que estàs veient. On està? ¿Incrustada a la paret? ¿Entre les fulles? O potser a terra?

L'artista Jörg Dusterwald ha decidit utilitzar el famós body painting per camuflar a la jove en aquest preciós paratge de la Baixa Saxònia. Moltes hores de maquillatge per tot el cos que va acabar amb un magnífic resultat.

Segueixes sense trobar a la model? No et preocupis, et donem un cop de mà. Veus l'arbre situat al marge dret de la fotografia? Mira a baix, concretament a la part inferior, i veuràs com es troba asseguda i amb les cames camuflades entre el fullatge de tardor.