Compartir

Kiko Matamoros no ha deixat indiferent a ningú amb el seu nova cara en passar pel quiròfan per fer-se un lifting i baixar anys d'un cop, encara que sembla que no ho ha aconseguit del tot. Sembla que el col·laborador de 'Sálvame' s'ha posat en les mateixes mans que Belén Esteban per la seva operació, ja que el resultat en ambdós casos ha estat objecte de rialles a les xarxes socials.

El col·laborador aparèixer amb la cara bastant més inflada del normal i amb un munt de cicatrius al voltant de les orelles. Això sí, sense res de bosses als ulls , que era el que ell es volia treure del tot.

Matamoros, que va camí de complir els 60 anys, anava a estar, en un primer moments, un mes de baixa, però les crítiques i les esbroncades que patia la seva dona < strong> Makoke en el programa després de quedar substituint li ha fet tornar al plató per defensar-la tots els comentaris agressius dels seus companys.

Mentre Jorge Javier feia broma sobre el canvi radical d'imatge de Kiko dient que "s'han encongit les orelles" , els comentaris de les xarxes el comparaven amb Robocob, Camilo Sesto o, fins i tot, Frankenstein.