jueves, 24 septiembre 2020 17:38

Patricia Conde, embarassada per segona vegada?

Des que va començar una relació sentimental amb Ernesto Sevilla , Patricia Conde s'ha convertit en el centre d'atenció de tots els paparazzis. No obstant això, aquesta no seria l'única bona notícia relacionada amb la seva vida personal. I és que, segons apunten els rumors dels que s'han fet ressò alguns mitjans, la presentadora podria estar embarassada de nou.

Segons suggereix Enric Bayón , columnista de la revista Cuore , els paparazzi estarien últimament més atents de Patricia Conde, ja que tenen la intenció de captar imatges de la seva suposada panxeta.

"La notícia que es persegueix en aquest moment és veure com li creix la panxeta per passar a ser la pròxima Raquel Sánchez Silva", ha escrit el periodista.

A l'espera que es confirmi la notícia, cal recordar que Conde sempre s'ha mostrat oberta a ampliar la família. Per exemple, en una entrevista a Cuore el 2014 va assegurar: "Jo crec que quan passi un any i mig et diré que estic embarassada" . A més, ha explicat que no tenia intenció de quedar-se amb un sol nen.