Inicio andorra

Un comentarista brasiler assegura que Schumacher està en estat vegetatiu

Compartir

El proper 29 d'desembre es va compleixen dos anys del tràgic accident que va patir esquiant el pilot alemany Michael Schumacher. La seva família titlla els dies del calendari sense moltes esperances en una possible evolució favorable de l'estat de salut del set vegades campió del món de Fórmula.

El passat mes de setembre es filtrar una desesperançadora notícia: el cos de Schumacher es consumia a poc a poc i amb prou feines pesava ja 45 quilos . Després d'un mes sense moltes notícies sobre la seva salut, Reginaldo Leme, una eminència del periodisme de Fórmula 1 al Brasil, ha confessat en una entrevista al portal 'nextgen-auto.com' que tothom que està en l'àmbit del motor és conscient que "Michael està en estat vegetatiu".

" Ha perdut tota la seva massa muscular i està realment prim . Quan a Alemanya van parlar d'això, la seva família s'ho va prendre realment malament i va decidir denunciar aquesta informació. La situació és tan delicada que han arribat a limitar les visites ", justifica Leme.

I és que Corinna, la dona de 'Schumi', ha decidit que ni els amics més propers del pilot poden visitar-lo a la seva casa de Suïssa per evitar possibles filtracions a la premsa sobre el seu estat de salut.

Això sí, la representant del pilot, Sabine Kehn, s'ha mostrat contenta pel "marge de millora" de Schumacher, assenyalant que estan feliços de poder mantenir aquesta baralla.