Compartir

Ruth , actual tronista de 'MYHYV' es troba ingressada a l'hospital, segons ha informat ella mateixa a través del seu compte personal de Twitter.

"Estic ingressada a l'hospital , em quedaré uns dies. Ja us explicaré que em passa, no us preocupeu. Un petó per a tots. #osquiero" , ha assegurat.

Tot i que ha demanat als seus seguidors que no es preocupessin, no són pocs els que li han deixat els seus missatges d'ànim. I és que, la basca ja havia començat a preocupar als seus fans posant tuits dels més enigmàtics amb emoticones de caretes tristes.

La tronista no ha donat massa detalls sobre el que li passa, ni quants dies estarà a l'hospital. D'aquesta manera, el més possible és que es perdi la final de la seva companya de tron ?? Steisy.

A més del suport dels seus fans, Ruth ja ha rebut missatges d'ànim d'alguns dels seus pretendents a través de les xarxes socials. "Espero que estiguis bé i que et millors ben aviat! Una abraçada bonica", li ha escrit per exemple Jonathan.

De moment, Ruth no ha explicat què és el que li passa, encara que no ha dubtat a agrair a tots els seus seguidors el seu afecte i l'interès que han demostrat.