Compartir

Francesc Marhuenda , un dels tertulians més odiats de la televisió espanyola, ha inspirat a un dels personatges de l'últim còmic del Capità Amèrica, Sam Wilson: Capità Amèrica nº2 '. El periodista apareix caricaturitzat en una de les pàgines com un expert en ètica que pensa contra un pla governamental.

El dibuixant espanyol Daniel Acuña li ha pintat amb ulleres i un serrell, que recorda molt al del director de 'La Razón', i opina sobre un projecte que pretén alterar la realitat. "Podria literalment canviar qualsevol cosa de tu, de mi, de qualsevol persona o qualsevol grup d'enemics dels Estats Units, grups de dissidents o crítics. Si aquest pla es fa realitat, simplement podria esborrar l'existència de qualsevol d'ells. .. i ho faria pràcticament sense supervisió o rendició de comptes. És aterridor! ", diu Frank Marhuender .

En una altra de les vinyetes en què apareix, el tertulià fictici assegura que "permetria a les autoritats a realitzar canvis en l'estructura mateixa de la realitat sense coneixement públic" . Tot i que el dibuixant coneix bé el personatge, el guió és del nord-americà Nick Spencer.