Compartir

Els mitjans de comunicació nord-americans asseguren que Lamar Odom podria rebre l'alta mèdica en uns deu dies . Una recuperació miraculosa després que l'exjugador de bàsquet patís diversos vessaments cerebrals i estigués a punt d'entrar en coma. En aquest diagnòstic va ser clau l'aparició de Khloe Kardashian, que va anunciar que suspendria el divorci amb ell per ajudar-lo en aquests moments tan complicats.

Tota la família Kardashian s'ha bolcat en aquests difícils moments amb Odom i la seva família però una vegada que el jugador veu la llum al final del túnel (s'ha descartat la necessitat de sotmetre'l a un trasplantament) la decisió podria haver canviat.

Segons publica la revista 'People', Khloe kardashian hauria decidit seguir amb els tràmits del divorci amb Odom , especialment després que el nord-americà culpabilitzés a les prostitutes del bordell de la seva sobredosi.

"El divorci es va parar perquè no hi ha pressa. Per raons mèdiques i moltes altres coses, és més intel·ligent frenar-lo. Però això no vol dir que hagi tornat amb Lamar. Ni tan sols passa per la nostra ment pensar en tornar a reprendre la nostra relació ", assegurava la germana de Kim a la revista nord-americana.

Què vol dir això? Que continua la seva història d'amor amb James Harden. Això sí, amics seran sempre …