Compartir

Segur que en més d'una ocasió has recorregut a la lletra d'alguna cançó per dur a terme una conquesta, o fins i tot per trobar les paraules idònies per trencar amb la teva parella. No obstant això, una jove va decidir anar un pas més enllà i vacil·lar al seu exnòvio utilitzant com a excusa l'última cançó d'Adele.

Així, agafant com a referència la lletra de 'Hello' , Mary va parlar de nou a Matt trencant el gel amb un "Hola des de l'altre costat" . El seu ex, estranyat pel missatge de Mary, li respon que creu que es confon. No obstant això, ella segueix amb la següent part de la cançó : "Vaig oblidar el que se sentia abans que el món caigués als nostres peus".

Després d'aquesta frase, Matt segueix sense entendre res i pregunta "Què vols dir" . A continuació rep un nou missatge de Mary: " Per dir-te el que sento per haver-te trencat el cor , però no importa, no et destrossarà més". Aquesta frase acaba per descol·locar el jove, que tot i que segueix estranyat decideix preguntar-li si ara li troba a faltar.

La següent part de la cançó li dóna ales davant d'una hipotètica reconciliació perquè li assegura que "em preguntava si després de tots aquests anys voldries quedar per parlar", cosa per la qual Matt sospita que la seva exnòvia està sota els efectes de l'alcohol.

Després de rebre més missatges desconcertants, el jove acaba aferrissant-me contra i li recorda que "l'última vegada que et vaig demanar quedar em vas contestar que em jodieran".

La curiosa reacció de Matt va fer que Mary volgués compartir amb els seus amics la conversa a través de les xarxes socials, on s'ha convertit en tot un fenomen viral.