Quantcast

Ernesto Sevilla parla sobre la seva relació amb Patricia Conde

Per descomptat, la parella formada per Ernesto Sevilla i Patricia Conde ha enxampat a tothom per sorpresa. La notícia va sortir a la llum fa unes setmanes, però fins al moment cap de les dues parts s'havia pronunciat al respecte.

El primer a trencar el seu silenci ha estat el popular còmic, que a més acaba de fitxar com a personatge fix de 'La que se avecina' . I és que, com era d'esperar, Sevilla va ser preguntat per la seva noia quan va assistir a la presentació de 'Supercool', el curt dirigit per Hugo Silva.

Tot i que va confessar que li feia vergonya parlar d'aquest tema, no va dubtar a deixar clar que Patricia Conde "és una dona molt guapa" . "Prefereixo no parlar-ne" , va comentar el còmic, abans de confirmar que, efectivament, es troba en un moment molt feliç.

Per descomptat, sembla que a aquesta televisiva parella les coses els estan anant molt bé. I és que, aquesta mateixa setmana els vam poder veure en unes imatges que publicava la revista Cuore en què van ser enxampats en actitud bastant afectuosa.

Comentarios de Facebook