Compartir

Sadaf Taherian, una actriu iraniana, s'ha convertit en la protagonista inesperada de les xarxes en les últimes hores.

La jove va decidir desafiar les lleis existents que obliguen les dones a cobrir el seu rostre en públic amb un yihab, publicant en el seu perfil d'Instagram diverses fotografies en què apareix sense el típic vel islàmic.

Què han decidit fer les autoritats? Retirar la llicència professional que li permet treballar amb el Ministeri de Cultura de l'Iran . L'actriu es va mostrar sorpresa per la reacció dels seus seguidors, els quals, en comptes de recolzar-la, van decidir criticar-la per la seva valentia.

"No m'esperava això del poble de l'Iran, de la meva pròpia cultura, escoltar tants insults (…) Només puc sentir pena per la seva reacció i no tinc res més a dir . Vull viure en un lloc i viure de la manera que em fa feliç ", confessava l'actriu iraniana en el seu compte d'Instagram.

Això sí, la jove no ha trigat a rebre ofertes des de l'exterior, concretament de Dubai . Així mateix ha volgut denunciar que ha patit en diverses ocasions assetjament sexual de diversos directors a la indústria del cinema per poder tenir un paper en una pel·lícula. "Posaven contractes sobre de la taula amb una sola condició: estar amb ells un mes", denuncia Taherian. Quin escàndol!