Compartir

Gran Germà 16 entra en la seva part decisiva. Després de la terrorífica nit de Halloween a la que la Raquel va guanyar la partida a Maite a la repesca, els concursants són conscients que les estratègies han d'estar a sobre de la taula per emportar-se el maletí dels 300.000 euros.

Suso ha demostrat que és un dels més intel·ligents en aquest sentit i no ha trigat ni mitja hora en acostar-se de nou a Raquel per oferir a l'audiència una història d'amor que li asseguri la seva presència a la casa .

Segons relata el bloc 24 hores de Telecinco, el català hauria anat al confessionari a demanar-li una hora sense càmeres al súper per desfogar-amb Raquel. "La seva entrada m'ha agafat a contrapeu … M'han ficat una bomba aquí (…) L'han ficat pel que l'han ficat però si volen morbo ho tindran " , confessava Suso la seva companya Vera.

Un acostament de postures que molt poc tenia a veure amb la freda reacció que va tenir el català en entrar de nou Raquel a la casa de GH16 . La que sí que es va prendre malament la volta de l'extremenya a la casa va ser Sofia, qui de nou haurà de viure el desamor en primera persona i potser, aquesta vegada, durant molt de temps. ¿Explotarà la filla de Maite? Caldrà esperar esdeveniments …