Compartir

Com se sol dir, cada vegada que Salvador Sostres obre la boca (o escriu, en aquest cas), puja el pa. Aquesta setmana l'ha tornat a embolicar amb la seva particular versió del partit que va enfrontar al Villanovense i al Barça a Copa del Rei.

El periodista va escriure a ABC un polèmic article en què criticava els habitants de Villanueva de la Serena, ia tota " la gent que no viu a les ciutats" . Com era d'esperar, li han plogut les crítiques a les xarxes socials, i famosos extremenys com José Manuel Calderón i Soraya Arnelas.

"Aquestes fases prèvies de la Copa del Rei tenen molt de 'sent a un pobre a la seva taula' i de 'tot el món pot si ho intenta '. Hi ha qui ho troba bonic ia mi em sembla deplorable, perquè ni tothom pot, ni és agradable sopar amb pobres ", començava l'article de Sostres.

A més, afegia que "cada vegada que les càmeres enfocaven al públic, la meva dona feia comentaris sobre el afortunats que hem estat. La vida somriu a la ciutat i tot flueix lleuger i amable. En els pobles passa la vida més lenta ".

Aquestes paraules no han agradat gaire. Un dels que ha respost ha estat José Manuel Calderón: "Nosaltres sí que tenim sort que la teva dona i tu visqueu en una ciutat".

Per la seva banda, la cantant Soraya Arnelas li ha respost de la següent manera: "Salvador Sostres. No és benvingut a la meva estimada i humil terra d'Extremadura. Aquesta altitud amb què ens mires des del teu profunda estupidesa ".

Després de l'enrenou causat, Salvador Sostres s'ha disculpat amb tots els que es van sentir ofesos, explicant que tan sols "era humor".