Compartir

Qui li havia de dir a aquesta dona que per comprar-se un simple vestit es convertiria en una de les protagonistes de la setmana en les xarxes socials, i més després de veure-ho a la botiga, agradar i decidir desemborsar més de 200 euros, el seu preu. El model ha estat dissenyat per l'australiana Wayne Cooper i és conegut amb el nom de 'Sàhara'. Malgrat que el seu autor el va definir així per la seva estampat, i n les xarxes socials ja se li denomina com #vaginadress -el vestit vagina -.

El debat va començar, com altres molts, a casa seva. En arribar a casa li va ensenyar el vestit al seu marit i aquest va començar a dir que el seu estampat li recordava a una vagina. Ella, que encara no veia aquesta zona de l'aparell reproductor femení plasmada sobre la seva tela, < strong> no es podia creure l'afirmació de la seva parella i va decidir compartir la imatge en el seu perfil de Facebook per preguntar als seus amics.

"Algú sap què va ser el primer que va veure el meu marit?" Aquest era el missatge que llançava la propietària del vestit a les xarxes socials, potser per no condicionar la percepció de la peça. Per a la seva sorpresa, bona part dels 10.000 comentaris que ja acumula a Facebook li donen la raó a la seva parella.

Notícia fresquinha no g1 dóna uma conferida !!!! Vestit com estampa que lembra vagina provoca polèmica na web … pic.twitter.com/is1uNCXZjY

& mdash; Caio #TIMBeta Lab (CCzarss) octubre 29, 2015