Compartir

Totes les càmeres de l'últim fent zàping centraven els seus objectius en Cristina Pedroche . La vallecana ha tornat al programa de La Sexta cinc dies després del seu casament amb David Muñoz i com no podia ser d'una altra manera els seus companys no han perdut l'ocasió de preguntar-li per l'enllaç i per la seva fugaç lluna de mel.

No obstant això, si s'ho havia perdut, Frank Blanco ha volgut mostrar-li la crítica que el mateix estilista del programa feia sobre aquesta peculiar forma de contreure matrimoni. De fet, Josie va arribar a assegurar que la col·laboradora havia comès "un atropellament a la moda nupcial" per casar-se amb uns texans.

Lluny d'enfadar, Cristina Pedroche ha reconegut que "adoro Josie" i que tenia els seus motius per protagonitzar un enllaç més informal. Per això, tal com recull Vertele, la vallecana ha volgut fins i tot realitzar-li una proposició de cara a les pròximes Campanades , que presentarà al costat de Carlos Sobera.

"M'agradaria poder lluir un vestit teu per Cap d'Any", confessava Pedroche a la càmera dirigint-se a Josie. L'objectiu de la vallecana és "no sortir mig despullada" , recordant la seva comentat look a l'última nit de cap d'any.

Acceptarà Josie aquest repte?