Quantcast

La veritable raó de la marxa de Justin Bieber de l'entrevista a 'Los 40'

La visita de Justin Bieber a Espanya ha estat igual de fugaç que de polèmica . Després de col·lapsar la Gran Via amb una legió innombrable de fans, el cantant canadenc entrava en directe a 'Yu', programa que presenta Dani Mateo. Una entrevista que no passarà a la història com la millor que ha donat el polèmic intèrpret.

Sense dir cap paraula, Justin Bieber va deixar l'entrevista i va marxar de l'estudi, pensant Dani Mateo i el seu equip que s'anava al bany per tornar uns minuts més tard. No obstant això, el canadenc no va tornar en cap moment sinó que va anar directament a El Hormiguero, on va arribar a badallar malgrat la calor de les 'beliebers'.

Per què se'n va anar Justin del plató de 'Yu'? Estava malalt, tal com va argumentar en el seu compte de Twitter? Xavi Martínez, una de les principals figures de 'Los 40 Principales', ha argumentat, segons recull 'Laguia.tv', que el canadenc va pensar s'estaven rient d'ell. "Li atabala que la gent parli en un altre idioma i després riguin" , confessa el exlocutor de 'Megastar'.

No, no va ser l'únic que va malament a Justin Bieber. Segons el seu equip, l a quantitat de gent que hi havia en l'estudi "li va atabalar molt" . "Estava nerviós i intranquil davant el que havia passat", destacava Xavi Martínez. Sort que les formigues li van fer sentir-se millor.

Comentarios de Facebook