Compartir

La matinada és el moment perfecte perquè els concursants de Gran Germà reprenguin un dels temes que més joc dóna dins de la casa. Com succeís fa unes setmanes amb la conversa de les 'confessions sexuals' de Marta, Carolina o Suso, el sexe va tornar fer acte de presència en el reality. A falta de parelles que puguin sol·licitar una hora sense càmeres, l'abstinència a la qual es veuen sotmesos durant el concurs va ser la protagonista de la nit.

Aquí va ser on Aritz va criticar l'excessiva presència de càmeres en diferents zones de la casa, ja que entén que "no és normal masturbar amb una càmera enchufándote" . Això sí, la queixa del basc va provocar que Carlos revelés un dels seus descobriments dins de 'Gran Hermano'. El nòvio de Ivy va confessar que hi ha un angle mort a la dutxa on poder alleujar-se sense aclaparaments.

A la conversió es va unir Han per assegurar que "hi ha una noia amb moltes ganes" , encara que el xinès granaíno no va arribar a revelar el seu nom.
Quan els llums es van apagar, abans de les sorpreses en forma d'ensurts que puguin produir-se en la gala d'aquest dijous, els concursants van viure una inesperada nit de Halloween amb l'episodi de somnambulisme d'Aritz. Dormit, encara que amb els ulls oberts i dirigint-se a la Marta, el basc va narrar una història en la qual havia pegat un cop de puny a algú en un restaurant xinès per defensar Han.

Després de sortir de la seva sorpresa, els concursants no van poder fer més que riure davant la reacció d'Aritz.