Compartir

El pitjor de l'assumpte és que el filtre de cigarret es va introduir als pulmons d'Evan i va tornar a explotar. Què posar succeir? Els investigadors creuen que la decisió es va originar en la bateria de liti del dispositiu.

A la tràgica història d'Evan Spahlinger, l'alerta la va donar la seva germana, Ema Richardson, que estava en una altra habitació de l'habitatge al costat del seu fill de dos anys. La dona va escoltar la deflagració i després de córrer en auxili d'Evan l'hi va trobar sense respiració i amb la cara i el coll cremats.

Com informa Fox, Richardson creu que els danys causats a l'interior dels pulmons de la seva germans es deguin a que possiblement després de l'explosió "el filtre de la cigarreta electrònic travessar la gola tornant a explotar de nou a l'interior dels pulmons" .

Després de l'accident, Evan va ser traslladat d'urgència a un hospital de NAPLE i posteriorment enviat en avió a Miami per rebre tractament especialitzat.

Segons han informat els bombers, el més probable és que l'explosió s'originés en la bateria de liti que fa funcionar el cigarret electrònic encara que la causa definitiva no es coneixerà fins que no s'acabi la investigació que s'ha obert per aclarir el succés.