Quantcast

El selfie de Kiko Matamoros en sortir del quiròfan

Kiko Matamoros i Makoke formen una parella una mica peculiar. La diferència entre tots dos és significativa però entre ells flueix alguna cosa estranya que fa que estiguin bojament enamorat l'un de l'altre.

Molts han criticat que es tracta d'una "parella d'interessos" que el temps acabarà per fracturar. No obstant això, tots dos mantenen una relació sòlida des de fa anys. Això sí, entre ells hi ha diferències significatives.

Makoke havia rebutjat que el seu noi passés pel quiròfan per semblar més jove, cosa que ha obviat Kiko Matamoros, que ha decidit retocar la cara aquest dimecres, publicant una < strong> fotografia amb les benes posades en el seu compte d'Instagram.

El col·laborador de 'Sálvame' s'ha fet un ' minilifting' que li ha permès reduir la flacciditat de la cara i la barbeta . Aconseguirà el que pretenia Kiko Hernández? ¿Ha fet el mateix Makoke i ho nega als platós de Telecinco?

En les últimes hores hi ha hagut molta polèmica en les xarxes socials per la imatge de la pròpia Makoke, que ha assegurat que el seu físic "és natural "i que mai s'ha retocat. T'ho creus?

Comentarios de Facebook