lunes, 10 agosto 2020 1:41

Una ciutat avança el Nadal perquè la gaudeixi un nen amb càncer terminal

La petita ciutat canadenca de Saint George, que a penes té 3000 habitants, ha avançat el Nadal perquè un nen que pateix càncer terminal pugui gaudir-la.

Des d'aquest cap de setmana, els carrers de Saint George s'han omplert d'adorns, llums de colors, avets, i tot tipus de decoracions nadalenques per una bona causa . I és que, per tal d'avançar una de les festes preferides pels més petits és que Evan Laversage pugui gaudir per última vegada a la vida.

El petit, de set anys, porta cinc lluitant contra una greu malaltia. A més, fa unes setmanes els metges li van diagnosticar un tumor al cervell que avança de manera imparable que, per desgràcia, no té solució.

Encara que no li han donat una esperança de vida concreta, se sap que no li queda gaire temps . Per això, la seva mare no ha dubtat a demanar-li a tots els seus familiars i amics que avancessin el Nadal un parell de mesos perquè Evan pogués celebrar per última vegada a la vida.

Per a sorpresa de la família Laversage, no només van accedir a ells sinó que tot el poble s'ha bolcat amb aquesta casa per donar-li a Saint George un ambient el més nadalenc possible. Tots els veïns han decorat ja les seves cases, i fins i tot han organitzat una cavalcada pel carrer on viu el petit perquè pogués gaudir-la des de la seva finestra. I és que, per culpa del càncer ha anat perdent la mobilitat.

Nichole Wellwood, la mare d'Evan està Muya agraïda amb tot el poble de Saint George, i en una entrevista a CBC Ràdio ha confessat que tot això "és més del que podria haver imaginat".

Artículos similares