Compartir

El estat de salut de Lamar Odom ha empitjorat en les últimes hores, després de patir una fallada renal a més d'altres complicacions.

L'exjugador de Los Angeles Lakers, de 35 anys, està hospitalitzat després de ser trobat inconscient el 13 octubre en un bordell de Nevada. Un dels últims dades conegudes no és massa esperançador, ja que segons ha publicat el portal TMZ necessita un trasplantament de ronyó.

Després de patir un greu i persistent fallada renal, Lamar Odom es troba actualment en diàlisi , encara que els metges estan preocupats pels efectes. I és que, Lamar també hauria tingut alguns problemes de cor a causa que la seva pressió arterial està més baixa com a conseqüència del tractament . A més, el jugador també ha desenvolupat una pneumònia i ha patit alguns vessaments cerebrals des que va arribar al centre mèdic.

Segons els experts, la seva recuperació serà molt lenta: entre 6 mesos i 1 any. No obstant això, amb el trasplantament la situació podria arribar a complicar encara més.

En les últimes hores s'ha sabut que Rob Kardashian, el germà menor de Kim i Khloe Kardashian (dona de Lamar Odom) estaria disposat a donar-un ronyó a l'ex jugador. "Rob farà qualsevol cosa que estigui al seu abast per ajudar a que Lamar es recuperi. Encara que això signifiqui donar-un ronyó. Rob té un cor molt gran i està disposat a ajudar el seu amic", ha explicat una font pròxima al Daily Mail.