sábado, 8 agosto 2020 13:37

Paula, guanyadora de 'GH15', conquesta a dos concursants a la seva arribada a 'Big Brother Mèxic'

Paula, guanyadora de 'Gran Hermano 15' , ja va demostrar durant el seu pas per Guadalix de la Serra que no necessita massa temps per enamorar-se. Així, malgrat que després fos un efímer romanç, va proclamar el seu amor per Omar als quatre vents. Ara, a l'altre costat de l'Atlàntic per sorprendre els concursants de 'Big Brother Mèxic' , no ha necessitat més que un parell d'hores per dur a terme fins a dos conquestes.

Tal com informa 'Blasting News' i mostren les imatges que ha penjat el perfil oficial del reality, l'espanyola ha aprofitat al 100% la seva trobada a soles amb Sergent Rap i Chintro , amb els que va acabar, com diu la seva cançó, 'morint d'amor'.

La primera cita va tenir lloc amb sergent Rap, que va optar per una estratègia lenta però efectiva. Així, després de regalar les orelles en diverses ocasions, finalment es produïa el tan anhelat petó.

Després d'aquest primer acostament amb sergent Rap, va arribar l'hora de conèixer a Chintro. El jove mexicà també va pensar que la trobada a soles era el moment idoni per a intentar conquistar a Paula, produint- de nou carícies i abraçades. A més, li va prometre un viatge a la seva sortida del concurs. Acceptarà la catalana?

Artículos similares