Compartir

Per la casa de 'Gran Hermano' han passat molts i nombrosos concursants, dels quals recordarem a alguns mentre que altres ni ens sonaran . I quin és el motiu d'aquest oblit, doncs ni més ni menys que en el seu pas per Guadalix ni han donat senyals de vida ni han demostrat ser uns autèntics concursants.

Dormir i passar l'estona, aquesta és l'actitud que han pres molts dels participants. D'aquí que se'ls consideri autèntics mobles. Pensant-ho bé és millor ser recordat per qualsevol tonteria que per ser un que ni fa ni diu absolutament res. ..

Repassem als concursants més mobles que han passat per 'Gran Hermano' , aquells als que ni recordem …

Hugo Pérez

Hugo va entrar a Gran Hermano amb la companyia de la seva cabra, ja que en la seva edició es jugava per parelles. I la veritat que des del principi ens va donar què pensar, però amb el pas dels dies ho va ser demostrant. Passava les hores mortes amb el seu animal, i si no era així, les passava al llit, el que menys solia fer era relacionar-se amb els seus companys. Així, quan sortien els vídeos, tots ens preguntàvem ¿i Hugo? Ja que en pocs ens mostrava la seva faceta divertida o bromista.

Tot i així, i malgrat que amb prou feines se'l veia per la casa, el gallec va arribar molt lluny, colant gairebé a la gran final. Si és que passar desapercebut de vegades és la millor opció.