Compartir

Hi ha ocasions en què la connexió a Internet falla depenent del lloc de la teva casa en què et trobes. Sí, probablement siguis dels i les que ha de fer malabars (o entremaliadures, en alguns casos) per a rebre'l al teu llit, estàs d'enhorabona.

Fossbytes, un portal expert en tecnologia, ha dissenyat un peculiar amplificador de WIFI amb … UNA LLAUNA DE CERVESA! I no, no es tracta de cap broma que pugui ferir els teus sentiments.

En comptes de tirar la teva última 'yonkilata' de cervesa, recíclala i talla-tal com s'indica al vídeo que tens just a dalt. L'objectiu? Col · locar els trossos que hagis tallat al voltant de l'antena del teu router.

Funciona? Sí. Com una cosa tan nyap pot funcionar? Tot té la seva explicació! Les antenes dels router són habitualment omnidireccionals, és a dir, que envien el senyal d'Internet en totes les direccions, cosa que permet que el material amb què estan fabricades les llaunes (especialment el seu interior) es converteixin en una mena d'antena reflectora que potència fins a quatre vegades el senyal WIFI que envia des del router.

PD: Sí, també val una de refresc (per als que no beveu alcohol). L'important és el material.

Què us sembla el truc? Proveu i ens conteu …