Compartir

El que de vegades comença com una cosa divertida, pot acabar derivant en un malson del que pretens despertar però no hi ha manera. Això és segurament el que sent a hores d'ara un jove nord-americà- batejat pels internautes com 'Chirv' – que va decidir pujar una selfie amb una cabra a Reddit , una coneguda xarxa social, i que ha acabat convertint-se en la 'conillet d'índies' d'Internet.

"Mentre tirava una carrera, aquesta cabra va començar a seguir-me … i va estar al meu costat prop de 4 quilòmetres abans que els seus amos aconseguissin agafar- ", assenyalava 'Chirv' a Reddit. Aquesta imatge del jove al costat del animal s'ha convertit en viral a les xarxes socials, generant més de 2.000 comentaris i que han arribat a veure, segons els càlculs, més de tres milions de visites. Una autèntica passada!

I no, el pitjor no ha estat aquesta fama. El pitjor ha estat les desenes de memes que s'han fet amb aquesta imatge. La gran majoria dels internautes s'ha mofat de les celles , assenyalant alguns que "ha espantat a la pobra cabra". Pobre xaval, sovint disgust s'ha hagut de portar!