Compartir

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa són candidats a la parella més sorprenent de l'any de tot el panorama internacional. El que en un primer moment es va convertir en un rumor al qual només se li veien llacunes, a dia d'avui es percep com una història d'amor molt consolidada.

La socialite ha confessat en un acte publicitari a Barcelona que no descarta que pugui haver casament en els propers mesos . "De moment no hi ha anell de demanada però sí que hem parlat de noces (…) Fins a la data sempre han estat els meus nuvis els que m'han demanat matrimoni", confessava davant d'una gran expectació Isabel Preysler.

< p> Això sí, abans que les campanes de casament sonin a l'entorn de l'ex de Julio Iglesias, el seu actual parella, Mario Vargas Llosa, ha de resoldre els seus problemes amb la seva dona, Patricia . El divorci podria ser un dels principals inconvenients que retardi el matrimoni entre ambdós. El camí, tal com ha reconegut Isabel Preysler, serà llarg. "A poc a poc perquè primer ha de portar el divorci de Mario", explicava la socialite.

Preysler també va voler pronunciar-se sobre l'emancipació de la seva filla petita, Ana Boyer , que ha fet la mudança en els últims dies per anar-se'n a viure amb el tennista Fernando Verdasco, el seu nuvi des de fa temps. La distància entre ambdues és ara patent, tal com ha confirmat la socialite, tot i que asseguren que mantenen el contacte per telèfon. Anirà al seu casament encara que la seva relació s'hagi refredat? Veurem com acaba aquest embolic entre mare i filla …