Compartir

Malgrat que al principi tothom veia una mica estranya la relació sentimental entre Cristina Pedroche i David Muñoz , el temps els ha acabat donant la raó. La col·laborada de 'fent zàping' i el xef de Diverxo van molt seriosament. Després de la petició formal de compromís del cuiner- amb anillazo inclòs- la parella ha decidit unir encara més els seus llaços i comprar-el seu primer pis junts.

Sí, diem primer perquè és bastant humil i ens fa pensar que es traslladaran a un altre lloc aviat. Segons publica 'LOC' d''El Mundo', Pedroche i Muñoz faran la mudança pròximament a una casa que han comprat al barri de Vallecas , el lloc on ha crescut la presentadora de 'Pekín Express' i molt a prop de la residència dels seus pares.

" És petita. Té una mica més de 70 metres quadrats (…) No pensem encara en què s'atura els nostres fills. Primer ens vam casar i després ja veurem ", confessa a 'LOC' la mateixa Cristina Pedroche.

A més del bon moment personal que viu la vallecana des de fa mesos amb David Muñoz, la col·laboradora de 'fent zàping' ha rebut una gran notícia aquesta setmana. El grup Atresmedia ha decidit que repeteixi experiència en les campanades però que en comptes de presentar les de La Sexta, la importància de Cristina Pedroche sigui més gran i que ho faci en Antena 3 .

David Muñoz tampoc es pot queixar del seu present (i futur) professional amb grans acords amb empreses emblemàtiques del nostre país com El Corte Inglés i amb el seu local Diverxo, el qual s'ha convertit en un dels restaurants de referència a Madrid.