Inicio Andorra

La insòlita història de dues bessones que van morir el mateix dia

Compartir

Els germans bessons tenen una connexió especial que únicament ells són capaços d'entendre. Si tens l'oportunitat de parlar amb algú que tingui un germà idèntic et dirà que alguna vegada els dos han sentit el mateix dolor o que pot arribar a saber què sent l'altre sense necessitat de parlar. No obstant això, aquesta unió pot arribar fins a l'extrem de morir el mateix dia i amb escasses hores de diferència.

Això és el que ha succeït als Estats Units, on dues bessones van morir per mort natural a la mateixa data, tot i que vivien a més de 30 quilòmetres de distància. Es tracta de Helen Cook i Clara Mitchel l, dues germanes que van néixer el 2 de juny de 1932 a un petit municipi de Colorado (Estats Units) i que van ser vetllades en un funeral conjunt.

La filla de Clara Mitchell va narrar als mitjans nord-americans que la seva mare i la seva tia estaven molt unides i que en més d'una ocasió els havien comentat que no podrien viure l'una sense l'altra , per això no els va resultar tan estranya la trista notícia.

La família de Helen i Clara van decidir organitzar un únic funeral per vetllar a les dues germanes. Els empleats de la funerària van assegurar que mai abans havien viscut una situació així , en el qual dues bessones morin amb hores de diferència.