martes, 22 septiembre 2020 10:59

El topless d'Irina Shayk que puja la temperatura d'Instagram

Irina Shayk és des de fa anys una de les dones més atractives del planeta i els seus seguidors d'Instagram agraeixen que comparteixi imatges d'allò més provocatives. Tot i que no és la primera vegada que puja la temperatura de la xarxa social amb una sensual fotografia , l'última publicació de la model russa no ha passat desapercebuda.

Si fa tan sols unes setmanes es publicaven algunes de les fotografies realitzades per Mario Testino, objectiu per al qual va posar nua, ara Irina Shayk ha decidit enviar petons als seus seguidors amb una imatge en topless , encara que amb una acurada postura per tapar els seus pits i no infringir les normes d'Instagram sobre continguts inapropiats.

Per a la imatge la model russa només llueix uns pantalons vermell ample i unes sandàlies en el mateix to, deixant la part superior del seu cos totalment al descobert.

En les seves primeres 24 hores a Instagram, la publicació ja compta amb 119.000 'm'agrada' i frega els mil comentaris. Com sol passar en cadascuna de les imatges que comparteix l'ex de Cristiano Ronaldo, els usuaris li regalen tot tipus de floretes.

Pots veure l'última i sensual fotografia d'Irina Shayk punxant aquí .