lunes, 28 septiembre 2020 2:22

Un presumpte assassí en sèrie participa al MASTERCHEF VIP del Regne Unit

El ' MASTERCHEF ' VIP que s'està emetent en Regne Unit ha generat una forta polèmica després que un home acusat de ser un assassí en sèrie < / strong> fora captat per les càmeres mentre ajudava a cuinar pasta i mandonguilles a l'actriu Emma Barton.

L'home, Stephen Port , de 40 anys d'edat, podria haver enverinat a quatre homes que va conèixer a través d'una aplicació per lligar entre homosexuals, segons el diari 'Evening Standard'. Pel que sembla, després va deixar els cossos al cementiri de Barking, a l'est de Londres, entre juny de 2014 i setembre de 2015.

Tres dels cossos van ser trobats en menys de tres mesos de diferència, per la qual que la policia no els va relacionar fins que les proves el va portar fins a Port. L'home està acusat de enverinar a les quatre persones i se li considera un assassí en sèrie en potència.

La polèmica va arribar quan va aparèixer al programa de famosos molt somrient, ajudant a Emma Barton a cuinar, i coincidint amb el mes en què va aparèixer el primer cos.