Quantcast

Llocs d'Espanya esgarrifoses per passar la nit de Halloween

No cal viatjar molt lluny per trobar històries de fantasmes ni llocs amb històries esgarrifoses que s'han quedat atrapades en els seus quatre sembles. Ens vam quedar a Espanya per conèixer alguns llocs dels quals s'expliquen massa coses que fan d'ells un lloc de pelegrinatge per als amants del tenebrós i les sicofonías. Amb sort, si decideixes passar la nit rondant algun d'aquests podràs escoltar o veure alguna cosa … Llegendes o no, la veritat és que posen els pèls de punta.

Hotel Meliá Zaragoza

És un dels hotels més ben valorats de Saragossa per la seva relació qualitat preu, però potser no tots els hostes que passen la nit allà coneguin el seu passat i les terrorífiques històries que han comptat persones que han pernoctat entre les quatre parets de l'habitació 501.

Han passat 36 anys des que el 12 de juliol de l'79 es desencadenés un incendi a l'hotel insígnia del centre de la ciutat, el Corona d'Aragó , que comptava amb 190 habitacions de luxe ocupades aquella nit per gent molt important, des militars de renom com Alfonso Armada, Jorge Valdano , al qual van donar per mort durant unes hores, fins a la mateixa Carme Polo , que es trobava allà al costat dels seus fills. Van morir 78 persones que no van aconseguir sortir de l'hotel després que el foc es mengés tot.

La versió oficial compta que als cambrers se'ls va incendiar la fregidora, però sempre s'ha sospitat que tot es va tractar d'un atemptat d' ETA causa de les altes personalitats que es trobaven allà aquesta fatídica nit. Mai va ser reivindicat i els interrogants sobre el que va succeir realment continuen sent un misteri, igual que el que succeeix en una de les habitacions de la cinquena planta, la més danyada pel incendi , la 501 .

Diverses persones que han dormit allà han assegurat sentir presències estranyes durant la nit, una calor asfixiant que no cessa ni amb l'aire condicionat, olor de cremat i veure una llum intermitent taronja, a més d'escoltar sons de gent corrent pels passadissos. El programa 'Cuarto Milenio' va portar a terme una investigació dins d'aquesta estada i van parlar amb alguna de les persones que havien viscut moments de pànic també a la cuina i en els ascensors de servei.

No obstant això, en Tripadvisor els clients estan molt contents amb les seves estades allà, fins i tot alguns asseguren haver-se quedat a la 501. Des del programa de Iker Jiménez van concloure que els fenòmens no es manifestaven sempre amb els anys havien canviat. Si ets dels 'creients' , pots intentar reservar la nit de Halloween a la cinquena planta.

Comentarios de Facebook