Compartir

Qui no ha hagut d'esperar hores i hores a l'aeroport fins que obren les portes d'embarcament per agafar el desitjat vol que et porta al teu lloc paradisíac de vacances? L'espera s'allarga més del compte i si la tarifa de dades del teu mòbil està a punt d'esgotar-, estàs vendid @.

L'aeroport és el lloc més tediós en què el temps sembla que es congela i el rellotge avança molt més lent del que un desitja. Al aeroport de Lisboa van tenir un problema informàtic fa un parell de dies que involuntàriament va acabar amb l'avorriment que hi havia entre tots els passatgers que estaven esperant a la terminal.

Què va passar? Que a les pantalles on apareix la informació de tots els vols programats sortir, a altes hores de la matinada, un vídeo pornogràfic que no acabaven de creure els passatgers que es trobaven en la terminal 1 de l'aeroport de la capital portuguesa.

Des de la direcció de l'aeroport han assegurat que pràcticament no hi havia gent a la sala i que l'error es va produir per un problema informàtic, ja que "els monitors estaven connectats a la RTP, canal generalista de Portugal. Uns segons més tard, la programació habitual va tornar a les pantalles. Un esperpent!