Quantcast

MYHYV: Samira i Steisy, a la gresca per la cançó de la tronista

La relació de Samira i Steisy va ser una muntanya russa durant les seves respectives etapes en 'Dones i Homes i Viceversa' . Quan eren pretendentes d'Àngel, eren màximes rivals i no es regalaven aplaudiments ni mirades de complicitat. Un cop al tron, es destensó la corda encara que no es van acabar completament les disputes. Ara, amb Samira fora del programa de Telecinco, sembla que la treva ha arribat a la seva fi.

Mentre que Steisy estrenava fa unes setmanes la seva primera cançó, 'L'onada', Samira no ha perdut l'oportunitat de donar la seva opinió sobre la primera incursió de la seva excompanya al món de la música.

Com recull 'FormulaTV', l a extronista de 'MYHYV' ha comentat el tema en la seva secció de 'Partit a partit' , un programa de la ràdio de Mediaset. Allà, Samira ha assegurat que la va escoltar després de veure el vídeo que li havia dedicat Auronplay, igual que fes amb els temes de Ylenia i Paula. I després de veure el videoclip, el veredicte és contundent: "Avui dia canta qualsevol".

Com no podia ser d'altra manera, a Steisy no li ha agradat la visió de la seva excompanya i no ha trigat a donar la seva rèplica: "Hi ha algunes que no serveixen ni per fer qualsevol cosa" . La tronista no entén per què parla d'ella i es mostra orgullosa que el seu vídeo superi el milió de visites a Youtube.

Comentarios de Facebook