Compartir

Potser és millor no fer-nos la pregunta que ens assalta a tots … ¿Quants xiulets ha vist? I de qui? Al marge d'acudits i 'gracietes', sí, aquesta petita arrossegar pel fang l'homenia de bé del seu progenitor .

Aquest home va haver de portar la seva filla al bany de un restaurant. Quan la petita va acabar, ell va fer pis. I enmig de tot això, trencant la màgia del moment, la maleïda nena va cridar davant d'altres nois que en aquell moment ocupaven el urinaris : "Papà … Mira el teu petit penis! ".

El nostre protagonista va comptar a Facebook la seva humiliant experiència quan va haver de portar amb si a la petita per orinar al servei d'homes. La va deixar allunyada d'ell mentre feia pipí i li va dir que no es mogués. No obstant això, no havia acabat quan la nena estava al seu costat. En aquest precís instant, just quan entraven dos nois al bany. La nena no va dubtar a cridar: "Papà … Mira tu petit penis!" . Els nois primer resoplaron i després es van tirar unes rialles.

L'home ha rebut un munt de suports a la xarxa social, perquè reconeguem que no és la primera vegada que una petita humilia al seu pare en una situació semblant. Un altre pare explica que la seva filla, també de tres anys, li va fer una cosa similar quan es dutxava en un càmping i que l'home de la dutxa del costat no va poder parar de riure.