Compartir

És una imatge impactant gravada en vídeo d'un home implorant per la seva vida a un grup d'elefants salvatges. Parlem del motorista que es va veure acorralat per un ramat d'elefants quan intentava creuar en motocicleta el parc nacional de Khao Yai, al nord de Tailàndia. El vídeo, gravat des del quadre de comandament d'un dels cotxes que esperaven que els elefants es tranquil·litzaren, mostra la desesperació del motorista d'arribar a suplicar fins i tot als animals que no li ataquin.

Què pot fer un home davant la força desencadenada de diversos mastodonts amb una força i un pes descomunal? Poc o res i esperar la seva sort. Aquest motorista es desprèn del seu vehicle i corre cap a la selva, per evitar l'estampida dels paquiderms que li ve a sobre. Al final, l'home va poder ocultar-se entre la mala herba a l'espera que el ramat es dispersés i la història va tenir, per sort, un final feliç.

Els responsables del parc de Khao Yai han compartit el vídeo en el seu Facebook amb aquest missatge: "Les motos ha de prohibir-se a Khao Yai abans que passi alguna cosa greu" .