domingo, 27 septiembre 2020 10:20

Una dona britànica es menja 5 fregalls al dia

La peculiar història d' Emma Thompson (no, no parlem de l'actriu que va guanyar un Oscar el 1992 pel seu paper a 'Howards End') ha deixat sense paraules a les xarxes socials. Aquesta britànica de 23 anys no destaca per les seves qualitats per sobre d'un escenari ni de comptar amb una ment privilegiada que provoqués que les universitats més prestigioses del món vulguin comptar amb ella a les seves instal·lacions.

No, Thompson es ha fet famosa en els últims dies per tenir una i xtraña addicció que el porta a menjar-se 5 fregalls al dia . Sí, com ho llegiu. Fregalls amb els que traiem el greix dels plats i que són realment fastigosos.

Però … D'on ve aquesta estranya afició? Segons ha assegurat la mateixa afectada als mitjans britànics, tot va començar quan era una nena, amb 3 anys, quan la seva mare li banyava i mossegava les esponges del bany.

Malgrat el cas estrany de l'assumpte, Thompson no ho considera alguna cosa "rar". " M'agrada l'olor i el sabor del líquid de rentaplats quan està sobre l'esponja (…) Quan veig algú rentant els plats, em llanço com una boja a per un" , confessa sense embuts la protagonista.

Els metges que han analitzat el cas asseguren que se li ha diagnosticat un trastorn obsessiu compulsiu qualificat com 'Pica', és a dir, que el porta a menjar coses sense valor nutricional.

Un 'fartada' de fregalls que li surt per uns 8 euros a la setmana , al que cal sumar la despesa en el rentaplats de sabor a poma . "Per a mi això és com un bistec", assegura. ¡De bojos!