Compartir

Mercedes Milá no només presenta la gala de ' Gran Germà ' tots els dijous, també viu el dia a dia de la casa de Guadalix amb els concursants. La presentadora no es talla ni un pèl quan ha de parlar i mullar-se sobre el que realment opina d'aquesta edició del reality.

"Em tenen decebuda perquè els falta gràcia, tenir idees, ser dolents … En general els falta arriscar, cosa bàsica en la vida i més estant a 'Gran germà'" , ha declarat al programa radiofònic de Dani Mateo, 'Yu'. "On són els concursants amb valentia i amb dos ous?" , es va preguntar Milà després de que Suso hagi moderat el seu discurs després de ser salvat per l'audiència la passada setmana.

Una de les coses que més polèmica ha generat del concurs fins al moment ha estat la prova de cultura que els van fer als concursants, amb la qual va quedar latent que no tenien gaire idea de pràcticament res. La presentadora explica que li va semblar "fatal" i que es va oposar "totalment" a que se li fessin.

"Quina necessitat hi ha d'humiliar encara més a una gent que ja se li humilia per estar en ' Gran Germà '?" , va dir sense embuts. "El sistema educatiu no funciona al nostre país, cosa que ha quedat demostrat a la casa" , ha afegit sobre el tema, amb el qual es va mostrar molt indignada.

Passi el que passi, aquesta edició de ' Gran Germà ' està marcada per la presència de Maite , que encara que va ser la primera expulsada, segueix donant de parlar fins i tot fora de Guadalix. "És una persona que no escolta i li és igual el que pensin els altres" , ha dit d'ella Mercedes Milá.