martes, 29 septiembre 2020 11:00

Cristina Pedroche presentarà les Campanades a Antena 3

Cristina Pedroche tornarà a menjar-se el raïm davant de tot Espanya, encara que no se sap res del vestit amb el qual començarà el 2016. La presentadora de moda donarà les Campanades a Antena 3 , al contrari que l'any passat, que les va donar a La Sexta, segons informacions de 'FórmulaTV'.

Tot i el dada històrica aconseguit per la cadena verd a causa de la presència de la vallecana en ella i la polèmica del seu vestit transparent, aquest any han decidit prescindir-ne i col·locar-la en l'altre canal del mateix grup .

No és la primera vegada que Antena 3 confia Pedroche , ja que arriba després que es convertís fa mesos en escena de ' Pequín Express ', encara que no amb massa èxit d'audiència. Però per a les Campanades hi haurà molta expectació, sobretot per veure l'abillament que va lluir la presentadora.

Encara no s'ha conegut el nom del company que acompanyarà amb els raïms a Pedroche , però és molt important la decisió que ella substitueixi figures amb tant pes dins de la cadena com Carlos Sobera, Paula Vázquez i Anna Simó.