Compartir

Hi ha situacions que mai creus que et poden passar. Tu, que vius ahogad @ pels números vermells i que sempre tens problemes per arribar a final de mes, accedeixes al teu compte i t'han fet un ingrés milionari que no saps ni com ni per què ha anat a parar a les teves mans. < / p>

Un client de Deutsche Bank va viure aquest increïble episodi fa un parell de dies. Pel que sembla, segons apunta la direcció de l'entitat financera, un jove empleat va cometre un error imperdonable, ingressant ni més ni menys que 5.310 milions d'euros al seu compte corrent .

Què va fer el client? A més de al·lucinar, ser honrat i tornar 24 hores més tard aquesta elevada quantitat . Segons asseguren des del departament de Comunicació del banc, no es tracta d'un client normal, ja que pertany a un fons especulatiu nord-americà que treballa habitualment amb Deutsche Bank.

Des de l'entitat financera asseguren que l'equivocació es va produir per la utilització d '"una xifra bruta en lloc d'una xifra neta" , confirmat a més que l'error va ser comès per un < strong> becari de l'equip de vendes . El que és estrany és que un membre temporal hagi pogut tramitar una quantitat d'aquestes característiques, ja que en aquestes circumstàncies es necessita l'autorització d'un responsable d'administració amb més experiència. Quin xivarri!